zoeken

help

 

Navigatie door de winkel

 

 

In de webwinkel vind je onze producten, verdeeld in 8 categorieën. Deze zijn onderverdeeld in sub-categorieën. In een sub-categorie verschijnt een overzicht van alle producten in deze groep.

 

Door met de muis op de informatie naast, of op het plaatje van een product te klikken verschijnt er informatie over het desbetreffende product. Door hier nogmaals op de afbeelding te klikken verschijnt er een grotere afbeelding.

 

Indien van toepassing kun je een keuze maken uit verschillende optie's.

 

Als je je keuze hebt gemaakt, kun je op button "bestel" klikken om je bestelling te plaatsen. In het winkelmandje kun je het aantal eventueel aanpassen.

 

Bij het bestellen van meerdere sets, waar een kleurkeuze is, moet je per set bestellen en de kleur ingeven.

 

 

Betalen

 

 

Bij Anykid is winkelen thuis of op het werk makkelijk en snel.

 

Betalen kan via internet-bankieren, Ideal of overschrijven. Via de mail ontvang je altijd een bevestigingsmail.  Zodra wij de betaling hebben ontvangen versturen wij de bestelling.

 

Bedrijven kunnen op vertoon van een uittreksel van de KvK op rekening kopen.

 

 

Verzending

 

 

Bestellingen binnen Nederland worden door TNT post geleverd binnen drie werkdagen. Leveringen binnen Europa zijn ook mogelijk. Alleen worden er dan afwijkende verzendkosten berekend.

 

 

Verzendkosten

 

 

 

De bezorgkosten bedragen € 1,50. Past de bestelling in een envelop dan wordt de bestelling als brievenbuspost geleverd. De verzending van de pakketten is niet verzekerd. Het risico van verlies is voor rekening van de klant. Verzending onder rembours is bij ons niet mogelijk.

 

 

 

 

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl Anyslab volgen op Twitter